Jo ennen Reetun pois menoa päätettiin että Mantelin pennuista jätettäisiin yksi kotiin. Manteli kuitenkin jäi tyhjäksi ja kaikki suunnitelmat auki. Pyörittelin monia eri rotuja, mäyräkoiraa, jenkkiä ja corgia. Katsoin kuitenkin erämessuille tarkoitetun videon ja tässä sitä taas ollaan: kolmas dreeveri kainalossa :-)

Mutta kävimme Inkan kanssa mätsärissä edellisellä viikolla ilman omaa koiraa. Inka kuitenkin pääsi osallistumaan lapsi-koira kilpailuun Jassi springerillä. Kiitos Anne ja Elli!

Erämessut olivat Kolilla 17-19.6, jossa kerho oli edustamassa dreevereitä. Meidän päivämme oli perjantai ja mukana oli koirista Senna ja Manta, jotka jaksoivatkin yllättävän hyvin koko päivän nuoleskella ohikulkijoita.

Arosuon Ellu siis kotiutui meille  19.6.2011

Nyt Ellun kanssa olemme totuttautuneet Sennaan ja Jannuun. Senna hyväksyy pennun, mutta Jannun kanssa täytyy tehdä vielä töitä. Olemme myös hakeneet muita koira kontakteja, sekä uusia ihmisiä. Myös autoiluun ollaan aloitettu totuttautumaan. Pentu tuntuu melko jäärältä, joten haastetta kouluttamisessa riittää. Istuminen, seisominen ja pillillä luoksetulo taitaa olla meille ne ensimmäiset taidot opeteltavaksi.

Lopuksi joitain kuvia

Senna ja Ellu

Tipsu Mimi n. 3kk

Saksanpaimenkoira Remu

Hollanninpaimenkoira Sinna

Rita ja Ellu heeveleitä molemmat

Sammari Manu 4kk

Kessu Ani

Eestinajokoira Nero 3 kk

Eestiläinen 3kk Nikke

pyrri Zin 4kk

Paljon lisää kuvia

http://tulisydamen.kuvat.fi/kuvat/